Celsus Bouwtoezicht is begin 2011 opgericht. Onze kracht schuilt in de eerste plaats in onze samenwerking met opdrachtgevers, architecten en adviseurs. We spelen flexibel in op de wensen van de opdrachtgever en de aard van het project. We zorgen steeds voor tijdige aansturing.

Celsus Bouwtoezicht stelt zich ten doel erop toe te zien dat projecten worden gerealiseerd binnen de vooraf vastgestelde planning en binnen het bouwbudget. We streven de daarbij behorende maximale kwaliteit op detailniveau na. Onze ervaring vanuit de architectenbranche komt hierbij goed van pas. Als adviseur stellen wij ons op als ‘verlengstuk’ van de opdrachtgever. We zijn in staat ons te verplaatsen in diens wensen, eisen en gedachtegang. De filosofie van de architect en zijn ontwerp dienen tijdens de uitvoering gewaarborgd te worden. Onze ervaring vanuit de architectenbranche komt hierbij goed van pas. Een positief projectresultaat behalen wij door:

Veelvuldig overleg met verschillende partijen, zoals uitvoerders, architecten en aannemers.

Zelfstandig werken, oog hebben voor detail en kritisch werkzaamheden beoordelen.

Wanneer de kwaliteit van het werk te wensen overlaat of werkzaamheden niet volgens plan verlopen, de aannemer hierop aanspreken.

Op het juiste moment ingrijpen en samen met de aannemer zoeken naar een oplossing. Bijvoorbeeld indien werkzaamheden door omstandigheden niet volgens planning verlopen.

without
https://www.celsusbouwtoezicht.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.celsusbouwtoezicht.nl//
#F78E1E
style1
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/celsusbouwtoezicht.nl/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.celsusbouwtoezicht.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off